fredag 26 april 2013

Dags att planera nästa resa....


Så var den då här, nya Lonely Planetboken! 

Nästa bokade resa går alltså till Gambia och Senegal. Gambia har vi i och för sig besökt förr och då sett en del av. Besöket där är främst för att hälsa på vårt fadderbarn. 
Därefter ska vi ta oss en bit in i landet och sedan över till Senegal där vi troligen kommer vara mestadels av tiden. Eftersom semesterdagarna är lätt räknade nu, blir det bara en tvåveckorstripp - men vi ska nog hinna med en hel del ändå....vi har som sagt högt tempo...

Fördelen med denna LP är att den inte är så tjock och endast innehåller dessa två länder. Vid resan till Asien hade vi hela Sydostasien i den gigantiska tegelstenen vi släpade omkring på. Detta var dels tungt, men också - upptäckte vi - rätt dumt, för det blir ganska lite info om varje land på det sättet. Varför bära omkring på Vietnam, Indonesien och andra länder, när vi tyvärr inte hann med dom?

Resan ligger i slutet på året, så vi har gott om tid på oss. Förhoppningsvis hinner vi med nån liten kortis också innan dess! Annars är det Stugan som hägrar vid varje ledig stund!

http://bkreseblogg.blogspot.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar