lördag 15 mars 2014

LONDON >> MIAMI

Tack till våra vänner Paracetamol!

Rejält förkylda, speciellt Kent, har vi nu anlänt till Heathrow airport. Vi hade förbokat hotell, nära flygplatsen. Buss dit var gratis och vi fick nedervåningen i ett typiskt engelskt hus. Riktigt trevligt, fast köket var grisigt. Där var vi dock inte.
Denna lilla by som hotellet ligger i är trevlig. Hade varit fint att sitta på en av de små pubarna och ta en öl och macka. Nu blev det dock inte så - vi stupade i säng tillsammans med vår feber och envisa hosta.

På morgonen var vi lite piggare, speciellt Elisabet. Kents t-shirt var genomblöt.

Hotellet höll med gratis shuttle till flygplatsen - sånt är kanon!

Vi passade på att göra sista incheckningen, från Miami till Guatemala - det lyckades de inte med på Arlanda. Känns skönt att det är fixat!

Vi har nu ätit frukost och väntar på att gaten ska öppna. Kent bjöds på en Bailys, vilket verkar gjort effekt. Drygt nio timmars flygresa har vi framför oss till Miami. På denna tid räknar vi med att influensan försvunnit!

MIAMI

Tyvärr försvann inte flunsan på resan, så vi fortsatte att inta våra piller. Kent justerade om lite bland passagerarna... och vips hade vi ett tre-säte för oss själva. Guld värt för Elisabet att kunna ligga ner!

1.5 timme tog passagen genom flygplatsen, med div olika kontroller. Köerna ringlade låååååånga! Hur detta ska gå på hemresan, när vårt anslutande flyg lyfter två timmar efter vi landat, blir spännande!

Nu sitter vi och väntar vid gaten, för vidare färd mot Guatemala! Kent hittade provsmakning av whiskey, som satt fint...Väl framme hoppas vi vår chaufför från hotellet står där, med en skylt med våra namn! Då är vi nog ganska trötta!

Imorgon gör vi Antigua!

HEMMA! Hela nedervåningen är vår!

Jag ska till puben, bara vila lite... jag ska till puben.. jag ska.. ZzZzZzZzzz

Det här är puben jag drömde om i natt

London Heathrow. På väg till nästa land...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar