söndag 30 mars 2014

EL SALVADOR - All inclusive på El Tejado, Suchitoto!

Nattsömnen var väl inte direkt god - otroligt varmt i vår lilla kabyss, fläkten förslog inte alls. Dessutom bor vi granne med en vacker kyrka. Dess kyrkklockor slog varje halvtimme - lite olika antal slag varje gång. Strax före sju rev den i ordentligt och körde tre omgångar med stort antal i varje - så ingen skulle missa högmässan kanske.

Nåväl, vi var tillräckligt pigga för att promenera iväg till hotellet, El Tejado med den underbara utsikten över Lago de Suchitlán och en medföljande pool. Vi intog en god, men ganska dyr frukost och låg sedan där i skuggan, varvat med ett dopp.

När vi var nöjda gick vi hem för att pusta lite och sedan blev det en tur för att hitta en billigare restaurang än igår.
Det gjorde vi! Ett så trevligt, litet ställe med fyra bord, hos en kvinna som serverade en riklig och god måltid för knappa 7 dollar (att jämföras med 20 igår!).

Nu sitter vi mätta och belåtna och inväntar lite svalka, för en kvällspromenad. Något fel har uppstått på en vattenledning så vi har varit utan vatten ett tag. Detta är nu åtgärdat samt att Kent, the handyman, har lagat spoleriet med ett hårspänne. Allt som det ska alltså - utom möjligen det att vi inga skor hittat till Kent.

Nytt försök imorgon - då bär det av till kusten, med mellanlandning och bussbyte i huvudstaden San Salvador.

Jaha... in å vara lite lyxig då. Här ska de hoppas i poolen!

Bästa utsikten...

men nu e de frukost först...

sen bad. Äntligen ett vattenfall med vatten.

Hopp i nu!!!
I bakgrunden Lago de Suchitlán

Älskling, vad ska vi göra nu då???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar