onsdag 5 mars 2014

Dags att börja packa...

Det finns många fördelar med att packa i god tid. Kent säger att det finns nackdelar också, men där är åsikterna delade.

Elisabet har just kolla maxvikt för handbagage - för givetvis reser vi med endast sådant även denna gång. Tro det eller ej, men American Airlines har 23 kg som maximal vikt för det man önskar ta med in i planet!

Våra ryggsäckar brukar landa på ca 6 - 8 kg/säck. Det kommer inte bli mer denna gång, men vi ser verkligen fram mot att titta på våra medpassagerare, när dom baxar upp sina jättekollin i bagagehyllorna. Villkoret är nämligen att man själv kan bolla upp dem!

Nytt i Elisabets väska är en just inhandlad lättviktssovsäck à 465 g. Kent fortsätter med sitt reselakan.
Det kommer dock finnas en ny pryl även i hans väska - en solcellsladdare. Det känns tryggt att kunna ladda kameran även om det inte finns någon fungerande elektricitet - eller om ingen av våra adaptrar passar till de hemmagjorda kontakterna..

Lite dollar ska växlas innan vi åker, verkar gångbart överallt. Inhemska valutan tar vi ut i ATM-maskinerna när vi är på plats.

Mediciner och sånt kommer denna gång hamna högst upp i väskorna - vi flyger ju via USA och en gissning är att allt ska gås igenom...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar