fredag 7 september 2012

Södra Balkanhalvön nästa vecka!

Snart avresa till södra Balkan - kvällen den 13 september hittar ni oss på Arlanda, för vidare transport till Tirana (via Wien).

Packat och klart - i det närmsta i alla fall - för mej alltså. Kent väntar till lite närmare avresan.
Jag är ALLTID ute i tid med detta, vis av erfarenheten från en gång för många år sedan, då jag blev sjuk dagarna innan avresa. Då kändes det skönt att allt redan var nerstoppat - sedan någon vecka tillbaka!

Lika trevligt det är att packa, lika tråkigt är det att packa upp....men för tillfället är det flera veckor till det jobbet ska göras!

Har jobbat lite på resrutten, men på det stora hela ung som planerat. Tempot kommer bli högt, men det är möjligt att transportmedlen inte fungerar fullt så väl som vi utgår ifrån - då får vi ändra lite...Det är kul! Ett litet frågetecken tycks vara att ta sig från Ulcinj i Montenegro, över gränsen till Albanien, nu när det inte är högsäsong. Men det löser sig.

Det kan vara skönt att ha några "kronor" i inhemsk valuta när man landar, speciellt när man som vi denna gång landar mitt i natten. Att växla till albanska pengar gick dock inte, så vi får förlita oss på att uttagsautomaterna fungerar på flygplatsen.
Vi har för övrigt natten på oss att ordna det där med pengar på flygplatsen, eftersom vi tänker stanna där tills det dagas, för att sedan ta oss in till Tirana och vidare direkt mot Berat. Tirana hinner vi med innan vi flyger hem.//Bettan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar