onsdag 2 oktober 2019

Och mer thermalbad..!

Vi hade valt att betala för frukost, så vi stoppade i oss så mycket vi orkade av buffén - tillsammans med alla pensionärer som också åt för fulla muggar. Vi var klart yngst.

Packade sedan ihop och stoppade in i bilen, som vi fått löfte om att ha kvar på hotellparkeringen under vårt bad. Schysst!

Därefter var det dags att köa till badet. Kassan öppnade 08.30 och själva badet kl 09. Jag lovar att vi inte var först..men fortfarande definitivt yngst!

En stor, varm pool som även sträckte sig in under ett tak, samt en ännu hälsosammare pool (vattnet var grumligt där, så vi intalade oss att det var pga alla oerhört hälsosamma mineraler mm.)
Vi låg där och gottade oss, man simmar nämligen inte i dessa pooler, man bara sitter eller flyter i sin ev flytring.

En av poolerna var avstängd, så det innebar ju att det blev rätt mycket folk i utomhuspoolen.
Rätt som det var vrålade högtalarna igång med någon slags musik...och fram skuttade en trådsmal ung dam i 25-års-åldern. Nu blev det vattengympa! Oj vad vi tänjde hit och dit, alla utom Kent..

En kopp stärkande kaffe fick det sedan bli och så småningom avrundade vi det hela.

Styrde nu kosan mot Kecskemet, ca 2,5 timme norrut. Började på motorvägen, men det är rätt trist, så vi svängde av och tog oss ut på landsbygden tíll slutdestinationen. Trevlig resa bland vindruvor och majsfält.

Vi hade inget bokat I Kecskemet, men efter lite snurrande hade vi ändå ett rum på ett ok ställe. Nu var vi rätt hungriga, så efter att inhandlat lite frukostmat, begav vi oss till en närbelägen pizzeria. Det var verkligen ingen hit - 50 minuter tog de på sig att langa fram varsin pizza - och inte var de speciellt goda heller. Nåja, mätta blev vi.

Imorgon provar vi thermalbadet här i stan - vart vi åker efter det är i skrivande stund oklart. Norrut blir det i alla fall!

Inte varje dag man är yngst i badhuset..

Klara färdiga, armarna upp å sträck!!!

Eftersom jag kör får jag nöja mig med basen till vinet. Dont drink and drive!!!

Hatar å vänta... På Mathias pizzeria fick vi väääääänta både på pizzan och notan! Only Cash!

Imorgon vänta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar